opc_loader

Theecadeautje Teelini Glas met deksel Witte thee

(Prijs excl. btw) 20,62
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Creano "Witte Thee" Bloeiende Thee Cadeauset Bloesem Teelini

Revolutionair nieuw door de combinatie van een theebloem met een geïntegreerde katoenen draad, die je gebruikt als een theezakje. Een Teelini is een fijn smakende bloesemthee in een speciaal ontwikkeld formaat voor gebruik in een mok of theeglas. Na het trekken van de thee kan de teelini op het glazen deksel rusten tot hij nog eens gebruikt wordt voor de volgende kop heerlijke thee. 

BlossomTea biedt de fijnproever een buitengewone ervaring: in de bal zit een kunstzinnig geïntegreerde exotische bloesem. Maar de bal onthult zijn geheim pas wanneer hij in een vat met kokend heet water wordt geplaatst. Het begint langzaam te openen en aan het einde van de infusie komt de ingebedde bloem tevoorschijn, die eruit oprijst in rijke vormen en kleurrijkheid.

Bijna alles aan deze thee is handgemaakt. Slechts een paar zogenaamde meesterbinders mogen de gedroogde bladeren van de witte thee tot een bolvorm binden, omdat de kennis van deze zeldzame kunst streng wordt bewaakt. De bloesemthee blijft dus een waardevolle zeldzaamheid in China.

voorbereiding

Stap 1: Kook het water en giet het onmiddellijk in een kopje. Let op: In tegenstelling tot de bereiding van groene thee is hier het gebruik van kokend heet water noodzakelijk om een optimale opening van de theebloem teelini te garanderen.

Stap 2: Leg de BlossomTeelini voorzichtig in het water en sta versteld...

Stap 3: Houd rekening met de aanbevolen weektijd van 6-8 minuten. 2-3 infusies zijn mogelijk, die zullen variëren in hun intensiteit van smaak.

Smaken

8 Blossom Teelini in 4 variaties, netto gewicht ca. 40g

Witte thee met jasmijnbloemen; jasmijn aroma

Witte thee met rozenbloesem (Damascena), jasmijn; perzik smaak

Witte thee met calendula; Vanille smaak

Witte thee met rozenbloesem (Centifolia), jasmijn; citrus smaak

De glazen beker Teelini

De Creano theekop "Teelini" is een theeglas dat de optimale eigenschappen heeft voor de bereiding van bloeiende theesoorten. Na het bereiden van de Teelini kan de theebloem direct in het meegeleverde glazen deksel worden geplaatst.

Het theeglas kan zowel in de magnetron als in de vaatwasser worden gebruikt.

 

Theecadeautje Teelini Glas met deksel Witte thee heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Theecadeautje Teelini Glas met deksel Witte thee


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: