opc_loader

Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Zwarte thee

(Prijs excl. btw) 20,62
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
  1  items

Creano "Zwarte Thee" Bloeiende Thee Cadeauset

Ben je een thee liefhebber, dan is dit een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. Deze bloesemthee biedt een buitengewone ervaring: in de bol zit een kunstzinnig geïntegreerde exotische bloesem. Maar de bal onthult zijn geheim pas wanneer hij in een glas of theepot met kokend heet water wordt geplaatst. Het begint langzaam te openen en aan het einde van de infusie komt de ingebedde bloem tevoorschijn, die eruit oprijst in rijke vormen en kleurrijkheid.

Zwarte thee - Lenteoogst

De bloesemthee bestaat uit fijne zwarte thee (Bai Hao YinZhen, Silver Needle gefermenteerd) uit de hoge berggebieden van de provincie Fujian in China. Het bijzondere aan deze zwarte thee is dat er alleen hoogwaardige theebladknoppen worden gebruikt, die in een zacht fermentatieproces worden verfijnd tot deze exclusieve zwarte thee. De felbegeerde "eerste pluk" van zwarte thee is de oogst van de hoogste kwaliteit van het jaar. Het vindt plaats aan het begin van de lente en is uitzonderlijk qua kwaliteit en smaak

De smaakbeleving

De smaak van deze zwarte thee is ongewoon mild. Het verdraagt buitengewoon lange brouwtijden zonder bitter te worden en overtuigt met zijn volle aromatische smaak. De bloesems van de ErbbloomTees, die op verschillende manieren kunstig zijn verwerkt, geven de thee een extra, individuele smaak.

De voorbereiding

Stap 1: Kook ongeveer 500 ml water en giet dit onmiddellijk in de glazen kan. Let op: In tegenstelling tot de bereiding van groene thee is hier het gebruik van kokend heet water noodzakelijk om een optimale opening van de ErbblohTee-ballen te garanderen

Stap 2: Leg de bloeiende theebol voorzichtig in het water en sta versteld...

Stap 3: Let op de aanbevolen minimale weektijd. Deze hoogwaardige zwarte thee verdraagt lange zettijden zonder bitter te worden.

De smaken:

Red Affair (Silver Needle gefermenteerd met roos (Damascena) & jasmijnbloemen

Purple Shine (Silver Needle gefermenteerd met Marigold & Rose (Damascena) bloemen

Volcano Whispers (Silver Needle gefermenteerd met Rose (Centifolia) & Lavendel bloemen)

De ingrediënten

Zwarte thee (min. 95%), bloemen (1-5%) van goudsbloem, roos (Damascena), jasmijn, lavendel, roos (Centifolia)

BlossomTea bevat thee. Koel en droog bewaren.

De Creano BlossomTheepot ca. 500ml

De Creano handgemaakte glazen theepot is speciaal ontwikkeld voor traditionele en conventionele theebereiding en is uniek in deze vorm. Bij de productie is rekening gehouden met de speciale eisen waaraan deze theepot moet voldoen om 100% aan de visuele en smaakeisen van een echte theeliefhebber te voldoen. Door zijn afmetingen en vorm brengt de theepot een nobel en aantrekkelijk ontwerp naar voren, dat niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel is. Hun individueel aangepaste capaciteit draagt bij tot de verfijning van de nobele en optimale smaak. De theepot van Creano-glas is perfect voor alle soorten gewone thee (kruidenthee, fruitthee, groene thee, zwarte thee), dankzij het vergrootglaseffect is het ook uniek, vooral voor onze bloeiende theerozetten en verfijnt het de smaak met zijn optimale omstandigheden op een individuele manier.

Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Zwarte thee heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Zwarte thee


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: