opc_loader

Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Groene thee

(Prijs excl. btw) 20,62
24,95
x
Voorraad
Voorraad:
  2  items

Creano "Groene Thee" Bloeiende Thee Cadeauset

Ben je een thee liefhebber, dan is dit een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. Deze bloesemthee biedt een buitengewone ervaring: in de bol zit een kunstzinnig geïntegreerde exotische bloesem. Maar de bal onthult zijn geheim pas wanneer hij in een glas of theepot met kokend heet water wordt geplaatst. Het begint langzaam te openen en aan het einde van de infusie komt de ingebedde bloem tevoorschijn, die eruit oprijst in rijke vormen en kleurrijkheid.

Groene thee cadeauset bestaat uit "Fruity Flavour" 6 bloeiende thee bollen groene thee, 1x Creano glazen theepot 500ml 

Een nieuwe creatie, ErbblohTee, gemaakt van fijne groene thee, gebonden met kleurrijke bloemen zoals vlierbessen, hibiscus, jasmijn, roos en goudsbloem. Extra fruitig op smaak gebracht met mango, aardbei, kers, citroen, framboos en perzik.

De bloeiende theesoorten van Creano ontvouwen hun volle schoonheid wanneer ze in een theepot worden gebrouwen. De bloeiende theebollen bevatten natuurlijk geïntegreerde bloesems, die niet alleen de aroma's van fijne thee in het hete water vrijgeven, maar ook prachtige bloesems laten bloeien.

Ingrediënten:

Groene thee, bloemen van hibiscus, goudsbloem, jasmijn, roos en vlierbes, aroma (perzik, citroen, mango, aardbei, framboos, kers

- een extra fruitige variatie aan smaken (mango, perzik, citroen, kers, aardbei, framboos)

- Fijne groene thee, tot 3 keer te trekken

- prachtige bloemencombinaties, met aftreksels om van te genieten

- Zettijd: minimaal 10 minuten of meer

- BlossomTees zijn met de hand gebonden

- Gecontroleerde kwaliteit

De Creano BlossomTheepot ca. 500ml

De Creano handgemaakte glazen theepot is speciaal ontwikkeld voor traditionele en conventionele theebereiding en is uniek in deze vorm. Bij de productie is rekening gehouden met de speciale eisen waaraan deze theepot moet voldoen om 100% aan de visuele en smaakeisen van een echte theeliefhebber te voldoen. Door zijn afmetingen en vorm brengt de theepot een nobel en aantrekkelijk ontwerp naar voren, dat niet alleen aantrekkelijk maar ook functioneel is. Hun individueel aangepaste capaciteit draagt bij tot de verfijning van de nobele en optimale smaak. De theepot van Creano-glas is perfect voor alle soorten gewone thee (kruidenthee, fruitthee, groene thee, zwarte thee), dankzij het vergrootglaseffect is het ook uniek, vooral voor onze bloeiende theerozetten en verfijnt het de smaak met zijn optimale omstandigheden op een individuele manier.

Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Groene thee heeft nog geen reviews. Deel jouw product ervaring en plaats een review.
Theecadeautje Glazen theepot met theebloemen Groene thee


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: